Sšdecki Bartnik
www.bartnik.pl   
Banner main
Szukaj Start spacer Szukaj Szukaj spacer Użytkownicy Użytkownicy spacer Grupy Grupy spacer Rejestracja Rejestracja spacer Profil Profil spacer Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości spacer Zaloguj Zaloguj spacer

Strona 1 z 1
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
   Forum Bartnik.pl - Forum pszczelarskie Strona Główna -> Jesteś nowy? Przywitaj się z forumowiczami. -> Typowe objawy zuzycia elementow hydraulicznych i sposoby dla Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
bomoye
GoÂ???

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2025 11:24 pm    Temat postu: Typowe objawy zuzycia elementow hydraulicznych i sposoby dla Odpowiedz z cytatem

W ladowarce pojawilo sie delikatne "plywanie" osprzetu i czasem trzeba poprawiac pozycje. Nie wiem, czy to wina silownikow, czy rozdzielacza. Jak rozpoznac, co sie zuzylo, zanim rozbiore pol maszyny?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
wekogo
GoÂ???

PostWysłany: Sro Wrz 10, 2025 9:56 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prosty test: ustaw obciążenie i zgaś maszynę. Jeśli opad jest szybki, sprawdź zawory zwrotne i uszczelnienia siłownika. Jeśli wolny i zależny od pozycji dźwigni, często winny bywa suwak w rozdzielaczu – gubi szczelność w pewnych położeniach. Manometr na A/B przy stałym obciążeniu też dużo mówi: wahania bez ruchu to sygnał nieszczelności. Ja raz „goniłem” siłownik, a okazało się, że sekcja ma mikroszczelinę i ciśnienie uciekało przez wewnętrzny przeciek. Do identyfikacji portów i rozumienia, jak dana sekcja powinna się zachowywać, przydają się karty: rozdzielacz hydrauliczny. Na tej podstawie łatwiej zaplanować, co regenerować, a co wymienić i uniknąć zbędnego demontażu.
Powrót do góry
mofovi
GoÂ???

PostWysłany: Sro Wrz 10, 2025 10:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam zwyczaj robić krótkie wideo z manometrem i ruchami dźwigni. Potem porównuję z „zdrową” maszyną – łatwiej wychwycić różnice niż bazować tylko na pamięci.
Powrót do góry
Jack Dorsey
Pocz?tkuj?cy Kibic

PostWysłany: Nie Wrz 14, 2025 9:14 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

The adult video sharing industry operates within a complex legal framework, requiring both creators and platforms to navigate various regulations. One of the primary legal concerns is copyright infringement, which can occur when content is uploaded without the rightful owner’s consent. Erome, as a premium video sharing platform, takes these issues seriously and implements measures to ensure compliance with copyright laws. Content creators must retain ownership rights, and Erome’s platform promotes a culture of respect for intellectual property, encouraging users to share original material and seek permission for third-party content.

Another crucial aspect involves consent. In an industry where personal privacy and autonomy are paramount, all individuals depicted in adult videos must give informed consent for their appearances. Erome me. emphasizes strict adherence to consent practices, ensuring that performers are aware of how their videos will be used and distributed. This ethical insistence fosters a safer environment for both content creators and viewers, thereby cultivating trust within the community.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Bartnik.pl - Forum pszczelarskie Strona Główna -> Jesteś nowy? Przywitaj się z forumowiczami. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  

projekt: chariot.pl //  powered by ChariotCMS //  copyright © bartnik.pl